Forskellen mellem den grønne og blå Bosch

0

Hvis du har kigget på elværktøj før har du måske set at Bosch har to serier af elværkøjer: Den grønne og den blå serie. Lad os se på hvad forskellen er.

Den grønne Bosch serie til hobby brug

Den grønne serie er Bosch’ økonomi serie. I den grønne serie kan du få en ok boremaskine som er ganske velegnet hvis du kun skal bore nogle gange om året eller blot har brug for en økonomisk boremaskine til hobby brug.

Grøn Bosch boremaskine
Den grønne Bosch serie er økonomi serien som er mest til hobby brug.

Bosch reklamerer selv med at den er til gør-det-selv manden, men du skal vide at du også går på kompromis med både kvalitet og holdbarhed. Jeg har selv haft flere grønne fra Bosch og kan konstatere at pris og kvalitet hænger sammen. Eksempelvis har jeg nogle gange oplevet at aklsen er blevet skæv, og så er det umuligt at bore et lige hul.

Find gode tilbud på Bosch boremaskiner her >>>

 

Den blå Bosch serie til den “professionelle” gør-det-selv mand

Skal du ud i et større eller mindre byggeprojekt, det kan f.eks. være at bygge køkken eller terrasse, bør du vælge den blå Bosch serie. Den blå Bosch er udviklet til den professionelle. Men i takt med at flere og flere byggeprojekter udføres som gør-det-selv, er den blå serie også blevet en del af gør-det-selv mandens el-værktøj.

Blå Bosch boremaskine
Den blå serie er klart den bedste og skal du lave et godt resultat kan det godt betale sig at investere i en blå Bosch boremaskine, selvom den koster mere.

 

Find gode tilbud på Bosch boremaskiner her >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *