Har du en mand eller kæreste som elsker gør-det-selv arbejde, så kan du i denne artikel finde inspiration en gave til ham.

Vi har forsøgt at finde gaver i forskellige prislejre så der både er dyre gaver samt billige gaver.

Fein Multimaster – gave til ham som skal renovere vinduer

Fein Multimaster - som gave
Eneste værktøj der behøves til renovation af gamle vinduer.

Fein Multimaster en er multi slibemaskine der har et væld af muligheder og tilbehør som f.eks. trekant slibesål, rund slibesål, profilslibesæt samt save- og stemmejern.

Med trekant slibesålen kan man nemt slibe kanter, lister, karme og vinduer og komme helt ind i hjørnerne unde problemer. Med den runde slibeskive er  det muligt at slibe hurtigere og mere effektivt en traditionelle rystepudsere. Profilslibesættet indeholder 6 almindelige profiler, der gør det nemt at slibe i fordybninger. Med savefunktionen er det muligt at fjerne gammel kit fra vinduer eller bruger den som elektronisk stemmejern.

En “must have” maskine til ham som skal renovere vinduer.

Se anvendelsesmuligheder og videoer her.

Køb den online her:

[afp id=”12″]

En stige – den meget utraditionelle gave til ham

Jumbo Combistige
Jumbo Combistige er smart fordi den kan bruges på flere forskellige måder.

En stige vil være en sjov og meget anderledes gave. Tænk over det. Hvem kender du lige som har fået en stige i gave? Forestil dig så hvordan din mand ser ud når du giver ham en så stor gave.

Der findes mange forskellige stiger som opfylder forskellige formål og priserne svinger lige så meget. En stige kan jo være både en arbejdsbuk, en skydestige, en kombi stige eller en hel fjerde type.

Smart kombistige

Kombistigen er smart fordi det er en to i en stige. Den kan både bruges som traditionel skydestige eller som en wienerstige – en dobbelt stige som slås ud som et V på hovedet.

Priser på Jumbo Combi stiger (4,3 meter):

[afp id=”15″]

 

Skydestigen

Som navnet siger kan en skydestige skydes ud. De findes både 2-delt og 3-delt dvs. de kan blive dobbelt eller tredoblet længde.

Priser på Jumbo skyde stiger – 2 delt:

[afp id=”14″]

Kridtsnor – den billige gave til gør-det-selv manden

Irwin Kridtsnor
Billig gave til gør-det-selv manden.

Her er vi ude i en billig men meget brugbar gave til gør-det-selv manden. Kridtsnor er den nemmeste måde at optegne en lige linje der efterfølgende kan saves efter. Man lægger snoren i den linje som skal saves. Herefter løftes snoren en smule og så giver man slip på snoren. Snoren slå ned på materialet og kridtet i snoren efterlader en helt lige linje på materialet.

Køb Irwin kridtsnor online her:

[afp id=”13″]

 

Høreværn til gadget freaken

Peltor WS XP er et 3M høreværn med bluetooth, radio og mikrofon.
Peltor WS XP er et 3M høreværn med bluetooth, radio og mikrofon. Tak for lån af billede fra CBN Arbejdstøj.

Høreværn er et must for en hver gør-det-selv mand. Traditionelle høreværn sørger blot for at holde støjen ude, men du kan også få nogle meget smartere som udnytter den teknologi som vi har i dag.

Et godt eksempel er høreværn med bluetooth, som simpelthen gør det muligt at forbinde bluetooth musikenheder med høreværnet. Det kan f.eks. være din smartphone eller en MP3 afspiller. På den måde kan din mand høre sin favorit playliste selvom han arbejder i et støjende miljø.

På det afbilledet Peltor WS XP høreværn er der også en mikrofon. Den kan også kobles mobiltelefonen via bluetooth og på den måde kan man afbryde sit arbejde og tage sin telefon når den ringer uden man nødvendigvis har fysisk fat i den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *