Boremaskinen: Julegaven som alle bliver glade for – Eller?

0

Hvis du allerede har fundet den perfekte boremaskine til dig selv i en tidlig julegave, så er det måske på tide at finde en julegave til den bedre halvdel? Måske skal det også være en boremaskine? Men det kan også være, at det skal være noget helt andet. For selvom du nok tilbringer megen tid i haven, så er der ingen årsag for, hvorfor huset ikke også bør se pænt ud indenfor.

Med de flotte Kay Bojesen dyr er det næsten som om, at dele af naturen er fuldt med ind i stuen igen.

Naturen og design går hånd i hånd

De smukke Kay Bojesen dyr i deres naturlige farver passer ind i næsten hvilket som helst hjem. Det er lige meget, om man er boremaskineentusiast, eller om man er bageentusiast. De fine og naturlige dyr pynter på hver en hylde, og der er noget for hver en smag. Selvom de naturlige dyr oprindeligt var tiltænkt som legetøj, så har de nu til dags opnået en så ikonisk position, at de færreste børn bare får lov til at lege med dem. I stedet må de nøjes med at kigge på dem, på lidt afstand på en hylde.

For Kay Bojesen er blevet til samlerobjekter. Og der er altid en eller anden figur man kan ønske sig til sin samling. Hvad end de skal stå på børneværelset for barnlige sjæle, eller omkring bryllupsbilledet på hylden i stuen.

Samleobjekter for enhver

Der kan altid findes et eller andet, som man finder på at samle på. For nogle er det Kay Bojesen figurer. For andre kan det være små biler. Og for helt andre er det boremaskiner. Det, som hele samlermanien har tilfælles, er den følelse som opstår, når man får et nyt medlem til sin samling. Man bliver glad helt ind til benet, over at lige præcis den boremaskine, eller den figur, er blevet en del af ens samling. Fordi man har brugt uendeligt lang tid på at få fat på det nye medlem.

Det kan være svært at opdrive nogle nye medlemmer, især til den rette pris. Men når du finder det nye medlem til din samling, så opstår der sød musik.

Boremaskinen og designdyret

På værkstedet udstiller du måske din samling af boremaskiner. Og det er helt forståeligt, for du har uden tvivl brugt lang tid på at samle dem. Du har undersøgt og researchet den hele rigtige boremaskine, lige fra Makita og Dewalt til Hitachi og Festool. Alle mærker er blevet undersøgt for de bedste kvaliteter, og deraf prydes din samling.

Det samme bør gøre sig gældende indenfor. Når du ikke kan betragte og beundre dine boremaskiner, så er det måske noget andet du skal beundre fra sofaen? Eller også kan det være, at dine boremaskiner skal indgå i en designinstallation på den rustikke murstensvæg? Uanset hvordan du vælger at udsmykke stuen eller redskabsskuret, så er der ingen tvivl om, at udvælgelsesprocessen er en vigtig del af dit arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *