≡ Menu

Find den rigtige boremaskine

Hvad skal man mon finde på til julegave. De fleste i Danmark mangler som sådan ikke noget. Derfor kan det være svært at finde noget, der både er brugbart og opfindsomt. Altså, den gode gave.

Her kunne en kvalitetesboremaskine være løsningen. Men så melder der sig endnu et problem. Hvis man ikke har forstand på powertools overhovedet, hvad skal man vælge? Hvilke kriterier skal man vælge ud fra?

Et godt sted at starte

Det begynder som regel med en Google søgning. Men man kan også gå til en mere direkte kilde. Her er forbrugerrådet Tænk et rigtig godt sted at starte. De har en masse uvildige tests af alle mulige produkter; og sikkert også boremaskiner.

Batteri eller ledning?

Det første, man skal forholde sig til, er, om boremaskinen skal være med eller uden ledning. Der er fordele ved begge. Batteridrevne boremaskiner er væsentlig mere handy, men er ikke meget værd med et fladt batteri. Boremaskine med ledning løber ikke tør for strøm, men er noget mindre mobil.

Hvor ofte skal den bruges?

Ser den kun dagens lys hvert halve år. Måske mindre? Eller skal den konstant være inden for række, måske bruges i en mere professionel sammenhæng? Ved du det, så se efter spændingen. Jo lavere strømspænding, svarer fint til, hvor ofte den skal bruges.

Vælg det rette gear

Nogle boremaskiner har gear. Til helt almindeligt brug har du kun behov for et gear i boremaskinen. En allrounder har gerne to gear. Dermed er den brugbar til både skrue- og boreopgaver. Til større opgaver anbefales boremaskine med op til tre gear.

Slagboremaskine er et must

En slagboremaskine er et kraftigt powertool, som bruges til at bore i beton og mursten med. Det kan bestemt være nyttigt, hvis man er husejer, og fx skal sætte hylder op. Så er du nødt til at skulle bore i husvægge.

Prisen skal være overskuelig

Det spiller selvfølgelig også ind. Hvad sådan en bør koste, afhænger helt af behovene. Skulle du dog ikke helt have råd til, hvad du vil give, eller selv har behov for, så kan du undersøge de bedste lån til dig. Så går du i hvert fald ikke ned på kvalitet. Og når man alligevel er ude og bruge penge, så kan man lige så godt købe noget ordentligt.

Efter hårdt arbejde

Når så boremaskinen og andet værktøj har været brugt. Måske til en ombygning eller udbygning af en udestue. Så er det vel på plads med en rigtig herremiddag. Og hvad passer bedre til sådan noget end god omgang grillede steaks? Hvis du ikke allerede har en grill, så køb en grill her. Der er nemlig et enormt stort udvalg af grill. Lige de små kulgrill, kuglegrill, elgrill og til de mastodontiske gasgrill. Du skal heller ikke gå ned på ekstraudstyr, hvis du måske allerede har en grill.

Længes efter grillsæsonen

Der vel næppe noget bedre end et velfortjent måltid mad efter en dags hårdt slid. Duften af grill på terrassen. Så mangler man bare en kold øl – og ja – noget rigtig varmt sommervejr.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment