≡ Menu

Akku boremaskine – De bedste modeller

Er du på udkig efter en god boremaskine? Så er en akku boremaskine lige den type, som du leder efter!

Her på siden kan du finde de bedste akku boremaskiner, der findes på nettet.

akku boremaskine Dewalt DCD780M2 skrue og boremaskine

Dewalt DCD780M2
(top karakter i test).

Bosch GSR 14,4

Bosch GSR 14,4
(top karakter i test)

Hitachi DS14DSAL

Hitachi DS14DSAL

Makita BDF456RFE boremaskine

Makita BDF456RFE

Hvad er en akku boremaskine

Akku er en forkortelsen af akkumulator som er en enhed der oplagre energi. Med andre ord et batteri. Så en akku boremaskine er simpelthen blot en batteridrevet boremaskine.

En af de helt store fordele ved en akku boremaskine er, at du ikke skal tænke på ledningen. Batteriet som sidder i skaftet på boremaskinen er stærkt nok til både at bore og skrue. En anden af de helt store fordele ved dette er, at du kan oplade batteriet igen og igen meget nemt. Det er en stor fordel både for storbrugeren, men også til alle der kun skal bruge boremaskinen ind i mellem.

Batterier til akku boremaskiner

Batteritiden for en akku boremaskine kan variere meget dels afhængigt af batteritype, dels afhængigt af boremaskinen og selvfølgelig også afhængigt af hvilken type af opgave, som du forsøger at løse. Hvor tit og meget længe, du bruger den kommer naturligvis også til at have stor indflydelse på din boremaskines levetid. Dog er de fleste akku boremaskiner fra de kendte mærker som blandt andet Bosch, Dewalt og Makita, kendetegnet ved at have en god lang levetid på flere år.

Lithium Ion (eller Li-Ion) holder opladningen bedre end en NiCd batterier og er typisk også noget lettere.

Når du skal vælge det helt rette batteri, så er det vigtigt, at du ikke blot kigger på hvor stor spænding (volt) batteriet har. Du skal kigge på kapaciteten, som står angivet med forkortelsen Ah (amperetimer). Jo højere tal des længere kan batteriet holde og jo mere kraftig er boremaskinen som udgangspunkt.

Akku slagboremaskine og borehammer

Du kan sagtens få kraftige akku slagboremaskiner og borehammere som kan bore i hårde materialer som beton og mursten. Her skal du gå efter maskiner som har en høj spænding. Skal du bore meget i hårde materialer anbefaler vi dog, at du køber en slagboremaskine med ledning. Ledningen gør, at du får en meget mere jævn og konstant slagkraft til din boremaskine, så du lettere kan bore i gennem de hårde materialer.

Fandt du lige det du ledte efter på denne side? Hvis ikke, så skriv til os, så vi kan få mere information på vores side, der besvarer alle jeres spørgsmål.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment