Guide: disse forsikringer skal du have som gør-det-selv mand

0

Rigtigt mange mænd finder det hyggeligt at lave deres egne ting fremfor at købe nyt eller hyre nogen til arbejdet. Nogle gør det i små omfang, hvor der eksempelvis er tale om maling af vægge, mens andre gør det i større omfang, hvor der eksempelvis er tale om bygning af møbler og renovering af huse. Er du en af disse vaskeægte gør-det-selv mænd, som elsker at foretage en masse små, eller store, projekter rundt omkring i hjemmet? Så er det vigtigt, at du har styr på forsikringerne. Det er går nemlig ikke altid roligt for sig, når man skal ordne tingene selv. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en guide med forsikringer, du skal have som gør-det-selv mand. 

Ulykkeforsikring

En ulykkeforsikring er på listen over de vigtigste forsikringer, man skal have. Dette gælder ikke kun, hvis man er gør-det-selv mand. Den kan dog være ekstra vigtig, hvis man ordner en masse forskellige projekter selv. En ulykkeforsikring er en forsikring, der dækker dine økonomiske omkostninger, hvis du kommer ud for en ulykke. Med en ulykkeforsikring vil du eksempelvis kunne få dække tandlægeregninger, kiropraktor og fysioterapeut. Selvom du garanteret er en dygtig og erfaren gør-det-selv mand, kan der opstå ulykker og uheld, hvor det er en klar fordel at have en forsikring i ryggen. En ulykkesforsikring kan ihvertfald give dig ro i sindet i forhold til det økonomiske aspekt. 

Brandforsikring

Brandforsikringen er endnu en af de forsikringer, der er god at have – særligt for gør-det-selv mænd. Uanset hvor forsigtig man er, kan der nemlig opstå uheld, der eksempelvis kan ende i brand. Skulle dette ske, er det en fordel at have en brandforsikring. Brandforsikringen dækker nemlig alt inventar i boligen, hvis der skulle opstå brand i boligen. Forsikringen er som udgangspunkt ikke lovpligtig, men den er dog rigtigt god at have. 

Indboforsikring

Sidst, men bestemt ikke mindst, på listen over forsikringer, du skal have som gør-det-selv mand er en indboforsikring. Indboforsikringen er ikke kun en nødvendighed, hvis du er gør-det-selv mand. Du kan dog få mere brug for den, hvis du foretager mange projekter i hjemmet. En indboforsikring dækker over flere forskellige ting. Den gælder blandt andet, hvis man oplever tyveri, hvis der opstår brand, og hvis dine ting bliver ødelagt af eksempelvis vandskade. Med en indboforsikring kan både du og din familie sove trygge om natten.

Nu er du klar til at vælge de helt rigtige forsikringer, der passer til dig som gør-det-selv mand. Held og lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *