Forårsblomster blomstrer i strålende farver

0

Dagene bliver længere, og vejret bliver varmere, hvilket kun kan betyde én ting: Foråret er endelig kommet! Og med det følger et smukt udbud af blomster i alle former og farver. Hvis du leder efter noget, der kan lyse din dag op, så gå en tur udenfor og nyd det fantastiske udvalg af blomster, som naturen har at byde på. Fra sarte kronblade til livlige farver – disse blomster vil helt sikkert få et smil frem på dit ansigt.

Så hvilke forårsblomster skal du være på udkig efter? Her er et par af vores favoritter:

Tulipaner – Tulipaner er et af de smukkeste blomster på denne jord, hvis du spørger mig. De er elegante i deres form og fås i mange forskellige farver. De kan gå alene, men de kan også sagtens kombineres med andre blomstertyper.

Liljer – Liljer findes også i en lang række farver, men de ses oftest i hvidt. De har en smuk trompetform og er en fantastisk tilføjelse til enhver buket. Påskeliljer er det første tegn på, at foråret er kommet. Disse lysegule blomster bringer altid et smil frem på mit ansigt. Læs mere om liljen på denne her side.

Perlehyacinter – Disse blomster er det perfekte eksempel på delikat skønhed. De er små og har ofte en lyseblå eller lilla farve. De er et godt supplement til enhver forårsbuket. Læs mere om perlehyacinter på denne side.

Erantiser – Erantiser kan man næsten ikke undgå at se. De er små og gule og voksne i store klynger. De er en god tilføjelse til enhver forårshave og er en fornøjelse for øjnene også.

Så der har du et par af vores yndlingsforårsblomster. Gå ud og nyd de fantastiske farver, som naturen har at byde på på denne tid af året! Måske du selv har en eller flere voksende i din egen have? Hvis ikke, så kan du nemt tilføje dem med frø eller omplantning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *