En fidget spinner kan forbedre din boring

0

Mange kan nikke genkendende til følelsen af rastløshed i fingrene, og for nogle kan denne rastløshed opstå i pressede situationer eller, når man skal koncentrere sig. Heldigvis er der hjælp at hente, da du kan få afløb for rastløsheden i fingrene med en fidget spinner, som du finder et stort udvalg af på følgende hjemmeside: https://fyndiq.dk/underholdning/spil-og-puslespil/fidget-toys/. Fidget spinners hjælper ikke kun mod rastløshed i fingrene, men besidder faktisk adskillige fordele, der kan forbedre din boring betydeligt. Læs med her og bliv klogere. 

En løsning mod rastløshed i fingrene 

Det kan være en god idé at finde en fidget spinner frem, før du skal lave ændringer i din bolig. For mange mennesker føler sig nervøse, før de for eksempel skal bore i en væg, hvor det er vigtigt at have rolige fingre, så arbejdet bliver udført så præcis som muligt. For de fleste har prøvet at bore et hul, som de ikke var tilfredse med, som i den grad kan knuse ens boligdrømme. Det er derfor vigtigt at få den ophobede energi ud af fingrene, før du går i gang med arbejdet, der bliver meget bedre, hvis du er rolig og fokuseret. 

Øger koncentrationen

En fidget spinner kan forbedre din koncentration, som er essentiel, hvis du skal til at finde boremaskinen frem. For boring kræver ikke kun rolige fingre, men også en god mængde koncentration, så man ikke ender med et grimt hul i væggen, som man alligevel ikke kan bruge. Det kan dog være svært at koncentrere sig, hvis man døjer med psykiske udfordringer som stress og angst, som en fidget spinner kan lindre. En fidget spinner kan dog kun hjælpe i et begrænset omfang, hvorfor det kan være en idé at søge psykologhjælp, hvis din psyke hæmmer dig i hverdagen. Udover at øge din koncentration med en fidget spinner, kan du også sørge for, at der er ikke er distraktioner til stede, når arbejdet skal udføres. Du kan derfor med fordel slukke for fjernsynet og bede din partner gå en tur med børnene, hvis du skal til at bore og ændre på boligindretningen. 

Forbedrer motorikken 

Måske gør boringen dig netop nervøs, fordi du føler, at din motorik måske kunne være bedre? For det kan være udfordrende at bore, hvis man har motoriske vanskeligheder, da finmotorikken gerne skal være i orden ligesom hånd-øje-koordinationen, så resultatet bliver så præcist, som muligt. Heldigvis er motorik noget, man kan træne, hvor en fidget spinner kan være en stor hjælp, da du på denne måde kan få bedre kontrol over dine bevægelser og træne samspillet mellem dine hænder og øjne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *