≡ Menu

Tre gode råd før dit næste køb

Alle kender det at blive begejstret over at falde over hvad man tror er netop dét man længe har ledt efter. Her er tre gode råd til dig der er på udkig efter en ny bolig, såvel som investering.

 

Overvej en ejerskifteforsikring

Store investeringer såsom køb af bolig kræver mod og troen på troværdigheden i sælgeren. Og på trods af alt kan se fint ud på overfladen: Køkkenet er nyt, gulvet er lige lagt eller lignende, så kan alle mennesker overse mangler. Der kan pludselig fremkomme uforudsete skader på din nyerhvervede bolig, der måske har været længe undervejs. Dette skal ikke have lov til at underminere flytteglæden – Skaf dig en ejerskifteforsikring!

 

Undersøg boligens lokation

I dag betyder lokation mere end nogensinde før. Det kvarter der før var ucharmerende, kan over meget få år ændre udtryk – Både på godt og ondt. Spørg din lokale ejendomsmægler ind til boligens nærområde, for at få et indblik i hvor attraktivt det er. Dette kan påvirke prisen kraftig. Nærområdet kan, alt efter ejendommens tiltænkte formål, komme til at spille en stor rolle. Hvis en bolig ikke har netop den formodede stilart, indkøbsmuligheder og kultur, kan det til tider være svært at føle sig hjemme.

 

Kontakt en dygtig byggesagkyndig

Alle vil gerne have sikkerhed i deres investering. Vi garderer og forsikrer os på bedst mulig vis ved troen på at det betaler sig i sidste ende, og man kan nu komme ulykken endnu mere i forkøbet. Det betaler sig altid at kontakte en byggesagkyndig til at kaste et blik over boligen inde man køber. Boliginspektion.dk kan give dig et syn, skøn og byggeteknisk rådgivning der blandt andet kan fremhæve købsprisreducerende punkter.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment