≡ Menu

Sådan bygger du en seng til din hund

Vi elsker vores firbenede venner og vil gerne gøre alt for, at de har det godt – også når det gælder søvn. Læs med her og få gode råd og fifs til, hvordan du hjælper din hund til at sove godt om natten.

Grib fat i boremaskinen – du laver en god seng

Det kan være, du skal have fat i boremaskinen og dit andet værktøj – for du skal til at bygge en seng til din hund. Du skal sørge for, at der er godt med plads, så hunden har mulighed for at bevæge sig lidt rundt og ligge sig godt tilpas.

Det kan være, at sengen skal bores fast til væggen et sted, hvis jeres hund er sådan en, der godt kan lide at flytte på ting.

Byg en seng med paller

Man behøves slet ikke at bruge mange penge på at bygge en god seng til hunden. Hvis du bare tilkøber dig to paller og nogle gode puder, så er du klar til at komme i gang!

Tag pallerne og lig dem fladt ned ovenpå hinanden. Bor dem sammen. Som du kan se, består hver enkelt palle af to flader med træpaneler, derimellem er der nogle træklodser, som er med til at danne mellemrummet mellem fladerne. Tag nu fat i den øverste flade og sav den af, men behold siderne på den. Du skal altså kun save de øverste træpaneler af, men uden at højden på pallen forandres. Det er herefter nødvendigt også at save de træklodser af, der nu er kommet til syne.

Pallen, der skal indrettes til hundeseng

Du skulle nu gerne stå ned en stor palle, der har samme højde, men en fordybning. Når du har det, så skal du finde en plade, du kan bruge til at sætte ned i fordybningen. Det bliver sandsynligvis svært at finde en plade, der passer perfekt, men så må du i gang med at tilpasse en større plade.

Når du har gjort det, skal pladen placeres i fordybningen på den skårne palle. Når den er lagt der, borer du den fast, så den holder fast i de træklodser, der nu er kommet til overfladen. Dernæst skal du nedslibe siderne med sandpapir, så din hund ikke kommer til skade. Til sidst placerer du puderne i fordybningen på den store palle! Så har du en hundeseng!

Du kan altid montere hjul på sengen, hvis du gerne vil have, den er nem at flytte rundt.

Køb en god seng til din hund

Du kan også gå lettere til værks og købe hundesengen. Der findes firmaer, der ved, hvad en hund har brug for, mens den sover, og her kan du med fordel købe en god seng til din hund! Det er ikke altid lige let, at få hunden til at sove på sin seng – men her kan det være en god idé at lægge en godbid derop hver aften – så skal den nok synes, at sengen er interessant!

Nu er du givet alle de rigtige råd for, at din hund skal kunne sove godt om natten. Det fortjener den!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment