≡ Menu

Kom og i gang med din nye skruemaskine

Vi lever i en tidsalder med automatisering. Der findes robotter, der kan tage din opvask, støvsuge dit hus og endda lave dig en varm kop kaffe. Så det er ikke overraskende, at der findes maskiner, der kan hjælpe folk med at skrue ting sammen. En erstatning for den manuelle skruetrækker. Denne artikel vil undersøge, hvordan disse nye skruemaskiner har forbedret produktiviteten for håndværkeren, og samtidig øge produktionshastigheden.

Hvem bruger en skruemaskine?

Skruemaskiner bruges normalt af producenter, men boligejere kan også bruge dem til at samle møbler derhjemme. Skruemaskiner findes i mange forskellige former, og størrelser afhængigt af deres målmarked, samt forskellige mærker. Der kan være stor forskel på henholdsvis mærker og priser dertil, hvor det kan være en smagssag, om man foretrækker det ene mærke frem for det andet.

At bruge en manuel skruemaskine kan være utrolig hård for hånd og håndleddet i længden, samtidig med, at det også er fysisk hårdt i armen. Man kan overkomme at samle et skab med en manuel skruetrækker, men at bygge et større projekt, hus, skur eller carport, så er det, at der hurtigt vil opstå problemer.

Mange fordele

Fordelen ved, at skruetrækkeren nu er blevet automatiseret, og med motor, gør, at arbejdsprocessen øges kraftigt. Både kræfterne minimeres, og man minimerer dine bevægelser i håndleddet. Desuden kan man skifte selve skruehovedet ud, så du kan få skruemaskinen til at passe, både som skruetrækker og stjerneskruetrækker med flere. Dertil er der en lang række fordel den den motoriserede skruemaskine, hvilket gør det effektiv og nem at arbejde med. Man behøver ikke engang at være håndværker, for at bruge den.

De største fordele ved skruebearbejdning er, at menneskelige fejl som følge af træthed hos operatøren elimineres, og at produktionshastigheden øges takket være disse maskiners høje drejningsmoment.

Hvem kan bruge en skruemaskine?

Skruemaskiner er designet til at blive brugt af folk fra alle samfundslag. Du behøver ikke at have en lang historie inden for produktion eller tømrerarbejde for at bruge en, så de kan nemt håndteres af både erfarne og uerfarne personer. Er du i tvivl om hvilken skruemaskine du bør vælge, så læs denne skruemaskine test

Hvad er priserne på skruemaskine?

Som med ethvert andet værktøj afhænger prisen på en skruemaskine af, hvor meget du vil bruge. En elektrisk skruemaskine kan variere i priserne mellem 500 og 2.000 kroner, afhængigt af mærke og funktioner du ønsker. 

Denne investering er dog hurtigt tjent ind igen, når man medregner den øgede produktionshastighed og de lavere, samlede omkostninger. Da det giver mulighed for mere arbejde på kortere tid.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment