≡ Menu

Her er det mest uundværlige værktøj anno 2021

Gør-det-selv er mere populært end nogensinde før, og det er ikke uden grund. Både har coronavirussen givet os væsentligt mere tid til sådanne ting, og ligeledes har YouTube, Instagram og andre online medier gjort DIY-guides o.l. mere tilgængeligt. Flere får derfor blod på tanden og kaster sig gerne ud i gør-det-selv projekter.

Men man kommer naturligvis ikke langt, hvis ikke man har det rette værktøj. Derfor har vi lavet en liste over det mest uundværlige værktøj anno 2021, som vi anbefaler, at alle har i deres garage eller værktøjsskur. Hos https://bygge-pris.dk/ kan du sammenligne priser på nedenstående værktøj – og dermed slippe billigt fra indkøbet.

#1 – Skruemaskine

Nærmest uanset hvad man skal lave som gør-det-selv projekt, kan man næsten være sikker på, at der er skruer involveret. Derfor er man nødt til at have en god skruemaskine, så man hurtigt og nemt kan sikre, at skruerne bliver løsnet eller sidder så godt fast, som de skal.

#2 – Bor og boremaskine

Det er endvidere meget sandsynligt, at du får behov for at bore huller i et større eller mindre omfang. Derfor er det en rigtig god idé at købe et sæt bor, der varierer i diameter, så man kan få plads til rawlplugs, bore hul til ledninger i væggen osv.

Man behøver som udgangspunkt ikke en boremaskine, men kan i stedet bruge skruemaskinen sammen med borene. En boremaskine letter dog arbejdet og er mere effektiv. Derfor mener vi, at det er en rigtig god investering.

#3 – Lægtesøger (vægscanner)

Hvis man bor et sted, hvor man ikke har adgang til byggetegninger og lignende, kan en lægtesøger være guld værd. Som navnet indikerer, kan denne scanne dine vægge og finde lægter, som du trygt kan hænge dit fjernsyn, dit skab eller lignende op på.

#4 – Hammer

Hvis ikke man allerede har noget så essentielt som en hammer, bør man købe en – og gerne en i god kvalitet med mulighed for at trække søm ud. En hammer kan man ende med at bruge til mange ting, som ikke nødvendigvis har med søm at gøre – og den kan derfor altid være god at have ved hånden.

#5 – Unbrakonøglesæt / Topnøglesæt

Uanset om man skal skifte dæk på sin bil, om man skal spænde et skærmbeslag eller måske samle et IKEA-møbel, kan man få brug for en unbrako- eller topnøgle. Ved at købe et sæt har man altid den helt rette størrelse ved hånden, hvilket er uundværligt.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment