≡ Menu

Gave ideer til dig der ikke har fundet dem alle endu

Lige et par gave tips til dig der endnu ikke har fået købt de sidste

Står du stadig og mangler at købe nogle gaver til en eller flere der ikke har ønsker. Det kan være de sværeste at finde gaver til dem. Hende eller ham der ingen ønsker har. Specielt mænd kan være utrolig svære at få ønsker ud af. Han ønsker sig intet med mindre det lige sku en ny båd, fælge til bilen eller måske et storskærms tv. 

Mænd er dog ikke helt så svære at købe gaver til. Det man skal benytte sig lidt af er deres hobby eller interesse. Er han vil med værktøj og elsker at bygge, så kan en ekstra boremaskine ikke skade. Går han flittigt til golf kan det være et par nye handsker. Uanset hvad han hobby eller interesse er, så findes der udstyr og tilbehør han vil elsker at få. 

En god flaske af hans favorit spiritus er i øvrigt også lidt af et insider tip. Den slags glæder mænd sig altid over. 

Kvinder og deres mange ønsker!

Kvinder er eksperter i at skrive ønskesedler. De har alt nøje beskrevet ned til sidste detalje. Det kan være hvad de ønsker og hvor det kan købes. Men nogle enkelte har ikke en sådan liste. Det betyder du skal være lidt mere kreativ. 

Noget kvinder altid elsker er at få deres favorit duft. Men skal det endelig være lidt mere overraskende, så er noget selvforkælelse en utrolig god gave. En tur til kosmetolog eller i en day-spa er ret populært. Det kan også være en tur på café med veninden. 

Tør du være lidt fræk, så kan du også gå lidt til den intime side. Et sæt frækt lingeri du gerne vil se hende i eller måske noget sexlegetøj med fokus på hende. Den slags er sjovt nok gaver kvinder godt kan lide. Husk blot at hun nok ikke lige skal åbne den mens familien kigger med. 

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment