≡ Menu

Find en reol i en lille størrelse

Hvis du ikke lige gider at skulle have boremaskinen frem for at lave en lille reol, så kan du heldigvis finde mange små reoler på nettet. Herunder bliver du taget igennem nogle af de forskellige muligheder, der er, for at købe små reoler.

Hvad skal du bruge en lille reol til?

En lille reol kan have mange formål i et hjem. F.eks. kan du bruge den til at stille konens sko på, hvis du synes, hun har lidt for mange. Den kan også være god på et badeværelse, hvis det kniber med pladsen til alle skønhedsprodukterne i toiletskabet. Mangler du noget plads til resten af dine bøger, kan du også stille dem på en reol. Eller er du bare helt vild med nips? Så kan du også stille sådan nogle til pynt. Så de fleste har brug for små reoler.

Reoler i træ

Du kan vælge mellem mange forskellige reoler, der er lavet af egetræ. Og selvom de alle er små, er nogle af dem selvfølgelig større end andre. Så du skal overveje, hvor stor en reol du helt præcis ønsker dig.

Selvom det er reoler, der er lavet i egetræ, er der forskellige nuancer af farven at vælge imellem. Så det er endnu en ting at tage i betragtning, før du køber en reol. Og så kan du også finde en reol, der er lavet af ask.

Reoler i metal

Hvis du ikke så meget er til træ, kan du i stedet vælge en reol, der er lavet af metal. Det kunne f.eks. være stål. Eller det kunne være jern. Det kan også være, at du egentlig godt kan lide møbler, der er lavet i træ, men også gerne vil have møbler i metal. Så er det heldigt, at du kan købe en reol, der kombinerer disse to typer. Du kan købe en reol, hvor siderne er lavet af egetræ, mens pladerne er lavet af stål.

Du kan også få en reol, hvor hylderne ligeledes er stål, men hvor benene er lavet af ask. Det er en reol, som er malet helt hvid, så det er ikke så tydeligt, hvilke materialer reolen er lavet af. Du kan også kombinere metal og glas. Her er metallet lakeret i sort, mens hylderne er lavet af glas.

Hvor stor skal reolen være?

Endelig bør du overveje, hvad du egentlig har brug for af plads på reolen. Vil du gerne have en, der er meget lille, kan du købe en, hvor der blot er to hylder. Den er perfekt til de ekstra bøger, du ikke har plads til. Du kan også finde forskellige reoler med tre hylder. Eller du kan købe en, hvor der er to gange to rum. Så kan du få plads til lidt ekstra bøger.

Endelig kan du få en i et anderledes, men fedt design. Her er der låger, som ikke fylder det hele. Så du kan gemme noget bag lågerne, som andre folk ikke behøver at se. Og samtidig kan du stille de flotte nips frem, hvor der ikke er låger.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment