≡ Menu

Derfor skal du vælge en lokal håndværker

Skal der bygges ny terrasse, renoveres badeværelse, ordnes have eller noget helt andet, så er det meget almindeligt at gå ind på søgemaskinerne og søge efter en håndværker.
Søger du på billigste pris er det dog ikke altid den bedste løsning du får, i stedet for så bør du af flere grunde faktisk overveje, om en lokal håndværker er svaret. Kontakt en lokal håndværker og se, om det er den rette løsning til dig.

Lokale håndværkere værner om deres kunder

Når en tømrer har udført et stykke arbejde hos fru Jensen, så er det ret vigtigt at han kan se hende i øjnene når han møder hende nede hos købmanden næste uge.

Lokale håndværkere er jo også en del af samfundet, og selvom du måske ikke lige kender håndværkeren, så kender han eller hun sikkert mange andre i området.

Det gør at den lokale håndværker har en højere tendens til at værne om sine kunder, yde en ekstra god service, og altid gøre lidt ekstra for at du er helt tilfreds.

Nogle håndværkere giver ovenikøbet en rabat på arbejdslønnen fordi man handler lokalt.

Få en håndværker med kendskab til din opgave

Når man er boligejer så vil der løbende komme opgaver i huset, og det er sandsynligvis ikke kun en engangsforestilling at du skal have en tømrer, en vvs’er, en anlægsgartner osv. på besøg.
Hvis du benytter dig af en lokal håndværker så kender håndværkeren området, måske også allerede din bolig, og hvis ikke, så gør han eller hun det i hvert fald til næste gang.
Det vil også sige at han bedre kan rådgive og vejlede dig til den bedste måde at løse opgaven på, og måske ikke behøver at komme ud og besigtige det inden han kan give dig en pris.

Støt op om dit lokalområde

De fleste af os ønsker et godt lokalsamfund, hvor der er liv, arbejdspladser, en god stemning osv.
Det kommer kun hvis du også selv gør en indsats for det, og når du vælger at bruge en lokal håndværker frem for en uden for kommunen, så er du med til at sørge for at holde liv i lokalsamfundet.

Få adgang til anbefalinger

Vælger du en håndværker fra lokalområdet, så er sandsynligheden høj, for at mange andre også har brugt den samme håndværker.

Med et enkelt opslag på de sociale medier, eller ved at forhøre sig rundt i området hos naboer osv. kan du garanteret hurtigt få gode anbefalinger til hvilken af de lokale håndværkere du skal bruge.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment