≡ Menu

Det skal du være opmærksom på når du installerer ny pejs i hjemmet

En pejs er noget, som flere og flere vælger at anskaffe sig til hjemmet da det giver en hyggelig og meget hjemlig stemning, hvilket er præcis noget, som folk sætter pris på i disse år. Der findes mange former for pejse og du kan både finde gaspejse, biopejse og elpejse, alt efter hvad du er mest til, og hvad der økonomisk passer bedst til dig. Er du en handy type kan det være, at du selv har tænkt dig at sætte pejsen op, hvilket da også vil spare dig nogle penge. Dog skal du være opmærksom på, at du i så fald skal have noget ordentligt værktøj, blandt andet en god boremaskine.

Find værktøj til din nye pejs

Mange mennesker kan lide at installere forskellige ting i hjemmet og går meget op i selv at ordne det rundt omkring i hjemmet, som de kan klare. Det er især tilfældet hvis man er typen, som er handy og har godt styr på værktøjer og installationer generelt. Vælger man at købe en ny elpejs, gaspejs eller biopejs så vil man formentligt selv sætte den op, hvis man interesserer sig for selv at installere ting i hjemmet. Er du på udkig efter en pejs til hjemmet så se et udvalg af pejse til hjemmet her og lad dig blive inspireret.

 

Det kan være en udemærket idé selv at installere en pejs, hvis man har styr på det og hvis man er sikker på hvordan man kan sætte den pågældende pejs op. Men uanset hvor godt man har styr på installation af sin nye pejs, så vil man dog ikke komme langt hvis ikke man har det rette værktøj til at sætte den op med.

 

Inden man begynder at sætte en ny gaspejs op bør man derfor altid være sikker på, at man har lige præcis det værktøj der skal til, og at dette værktøj er noget, som man har lige ved hånden. Når det er på plads, så kan man gå i gang med at sætte sin elpejs, biopejs eller gaspejs op. Det er forskelligt hvor megen indgriben i et rum, der er nødvendigt når man skal installere en ny pejs. Nogle biopejse de er slet ikke indbyggede og kan blot sætte op på gulvet eller tæt på en væg, mens andre kræver, at man indbygger den, hvilket naturligvis kræver mere arbejde. Dette er også ting, som du bør være opmærksom på når du køber en ny pejs således, at du køber en pejs, der matcher din evne til at installere pejsen.

En pejs er ikke en primær varmekilde

Noget af det, som man bør være opmærksom på når man køber en gaspejs, elpejs eller biopejs det er, at man ikke kan bruge den pågældende pejs, som primær varmekilde i det rum, hvor pejsen kommer til at stå. Det skyldes, at sådan en ‘moderne’ pejs ikke afgiver meget varme. En sådan pejs bør primært bruges, som hyggeelement i stuen og ikke som noget, som man håber at kunne varme sig på.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment