≡ Menu

Mærk dit værktøj og arbejdstøj med et navnestempel med firmalogo

Hvis du vil være sikker på, at værktøjet og arbejdstøjet fra din virksomhed ikke bliver blandet sammen med andet tøj eller værktøj, er det en god ide, at du mærker det hele med et navnestempel med dit firmalogo. På den måde kan du være sikker på, at der ikke kan være tvivl om, hvor det hører til henne.

Det er dyrt, hvis dit værktøj og dit arbejdstøj hele tiden skal erstattes, fordi det bliver blandet sammen med andet arbejdstøj og værktøj, og det dermed ikke længere er til at sige, hvis der er hvis. Så er det bedre at ofre et par få hundrede kroner på et stempel og så få mærket det hele en gang for alle. På den måde kan du være sikker på, hvad der er dit, og hvad der ikke er. Det vil klart være den bedste løsning for dig. Læs her for at blive klogere på, hvordan et navnestempel kan hjælpe dig.

Stempel kan bruges til andet end kontorarbejde

Det er altså ikke kun, når du sidder og ordner regnskaber, at du kan bruge dit stempel. Det kan du faktisk også til dit værktøj. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at få styr på det hele.

På kontoret kan du bruge det til at markere, hvilke fakturaer der er sendt ud, og hvilke der ikke er. På værkstedet kan du bruge det til at mærke alt det nye værktøj og arbejdstøj.

Det er en god ide, at du jævnligt holder øje med, om stemplerne stadig er synlige. Hvis de sidder på håndtaget, kan de for eksempel blive slidt af af håndsved og slid. På tøjet kan det også være, at stemplerne efterhånden må give op over for vaskemaskinen og bliver mere og mere blege. Det er derfor en god ide jævnligt at gennemgå dem, så du er sikker på, at de stadig er tydelige at se.

Mulighed for at mærke med forskellige typer af stempler

Hvis du ikke allerede har et navnestempel med din firmas logo, er det en god ide, at du køber et. Du har mange forskellige at vælge imellem, og du kan derfor nemt få det, der passer bedst til dine behov. Det kan for eksempel være, at du kun har brug for et stempel med firmaets logo på. Det kan også være, at du gerne vil have et stempel med både logoet og firmaets navn på.

Når du skal mærke dit værktøj og dit arbejdstøj, er det en god ide, at du tænker over, at det skal være så nemt som muligt for andre at afkode, hvad stemplet betyder. På den måde er du mest sikker på, at dit værktøj og dit arbejdstøj finder hjem til dig igen, hvis det er blevet væk. Det kan derfor være en god ide, at du vælger kun at præge det med dit logo. Eller kun at præge det med dit firmanavn. Det kan hurtigt blive for meget, hvis der både er logo og stå firmanavn på.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment