≡ Menu

Gør din flytteproces overskuelig

Hvis du i det nye år har valgt at købe en ny bolig, kan du med fordel læse videre. Vi vil nemlig gennemgå, hvordan du bedst muligt kan effektivisere din flytteproces. Det at flytte er noget af et projekt, hvorfor det er nødvendigt at have den rigtige tilgang. I manges ører er det at flytte fra en bolig til en anden utrolig uoverskueligt, men det er, hvad man gør det til! Hold derfor hovedet højt under hele processen, fordi det kan hurtigt gøres til en stund, som man ser tilbage på med et smil på læben.

Forinden man flytter ind i den nye bolig, er der dog flere ting, man skal have styr på. Dette kunne eksempelvis være, at man har kontakt til en bobestyrer, hvis det skulle blive nødvendigt. Derudover skal man have styr på, at boligen er i den samme stand, som da man købte den, forinden man flytter ind. Når ting som dette er klaret, kan flytteprocessen igangsættes!

 

Få den rigtige hjælp

 

Det er helt udelukket, at man skal stå for en flytteproces alene, hvorfor man ligeså godt kan hive kontaktbogen frem og høre, hvem der kunne have lyst til at hjælpe en. Den optimale hjælp er naturligvis venner og familie, eftersom de ikke blot kan hjælpe med at flytte, men også at løfte stemningen under processen. Det kan være meget følelsesladet at skulle pakke alle sine genstande ned i flyttekasser og forlade et hjem, hvori man har en masse minder. Disse minder er rare at kunne dele med andre under flytningen, hvorfor venner og familie er essentiel at få hjælp fra.

Et godt tip er at gøre flytningen til et projekt, som man hygger sig med. Køb derfor nogle ”flyttebajere” og lad den gamle pokal, som bliver pakket ned i flyttekassen, indlede til en snak om de gode gamle dage. Vi kender alle udtrykket ”time flies when you’re having fun”. Dette er især tilfældet her, hvis man formår at få det bedste ud af det selskab, der hjælper en med at flytte.

Det kan dog være, at denne hjælp ikke har den fysiske stand til at bære på tunge møbler. Hvis du eksempelvis er flyttet til Næstved, kan det derfor være en god idé at kontakte et flyttefirma i Næstved.

 

Hav en fast fremgangsmåde

 

Det, der kan effektivisere en flytteproces mest muligt, er, hvis man benytter sig af en strategi for flytningen, som man følger hele vejen igennem. At flytte bolig kan hurtigt blive et enormt rod, hvorfor det er vigtigt at have en fremgangsmåde, der skaber overblik og struktur. Dette drejer sig altså om, når man skal pakke sine genstande ned i flyttekasserne og pakke dem ud igen i det nye hjem.

Et eksempel på en metode, der kan skabe overblik og struktur i flytteprocessen, er ved at dedikere flyttekasser til hvert rum. Når man så står i det gamle hjem, kan man markere de flyttekasser, som indeholder ting til stuen, med ”stue”. Dette kan man gøre på samme måde i resten af boligen, således at man til sidst står med en overskuelig samling af flyttekasser, som man ved, hvordan man skal håndtere.

Når man i sin nye bolig skal pakke sine ting ud, vil man på denne måde have en nem og hurtig fremgangsmåde. Man kan nemlig starte med at placere flyttekasserne i de rum, som stemmer overens med det, der er markeret på kasserne og så ellers bare gå i krig med at pakke ud.

Hvis man flytter om sommeren kan det være en rigtig varm affære, hvorfor man skal huske at åbne vinduerne helt. Har man dog problemer med sine vinduer i det nye hjem, vil linket være en god start til at finde nogle nye.

 

Ved hjælp af ovenstående fremgangsmåde vil tiden flyve forbi ørerne på en og man vil sidde i det nye hjem på ingen tid. En kombination af at arbejde sjovt og effektivt er nøglen til at overskueliggøre en flytteproces, hvilket ovenstående tips er eksempler på.

 

 

 

 

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment