≡ Menu

De 5 vigtigste el-værktøjer du bør eje som gør-det-selv mand

Der findes et hav af forskellige typer el-værktøjer på det danske byggemarked, men hvilke værktøjer er rent faktisk de vigtigste at eje? Det vil du i denne artikel få et kvalificeret bud på. God fornøjelse med artiklen.

1. Skruemaskine

Den er ikke til at komme udenom. Den kan hjælpe dig med et hav at byggerelaterede problemer. Skruemaskinen. En fantastisk ”samarbejdspartner” når der skal bygges og repareres. En skruemaskine er et fantastisk stykke el-værktøj, der skruer dine skruer i på rekordtid. Forestil dig hvor besværligt det måtte være at skrue alle skruer i med håndkraft. Vi gør-det-selv mænd skal være taknemmelige for skruemaskinen.

2. Hækklipper

Alle handymænd bør eje en elektronisk hækklipper. Når hækkene og buskene skal trimmes, så er en elektronisk hækklipper uundværlig. Nu tænker du sikkert, at man også kan trimme hækken med en benzindrevet hækklipper. Det er også korrekt, men målt på brugervenlighed vinder den elektroniske klipper. Den elektroniske hækklipper er nemlig ikke udstyret med en ligeså tung motor som den benzindrevne, hvilket gør det meget lettere og behageligere at klippe hækken.

3. Elkædesav

Bor du i et område med meget skov eller håndterer du jævnligt meget tømmer, så er en elkædesav meget svær at leve uden. Hvis du har en brændeovn, bruger du meget vel også en elkædesav, når der skal laves brænde. Hvis ikke du gør det, så kan det stærkt anbefales at købe en. Den er utrolig nem at håndtere og saver brændet over på en let og elegant måde. Som gør-det-selv mand med brændeovn bør du uden tvivl eje en elkædesav – det har aldrig været lettere at save brænde over.

4. Stiksav

En el-stiksav er et fantastisk stykke værktøj til en handyman, der jævnligt skal save i eksempelvis træ med en meget høj præcision. En el-stiksav er meget let at håndtere og vejer næsten ingenting. Det gør dit arbejde med stiksaven meget lettere, hvilket også kan ses i de materialer du saver i. Hvis du mangler et værktøj med præcision, så er det en eldrevet stiksav du skal købe.

5. Løvsuger

Døjer du med en masse hvirvlende blade på din ejendom, så bør du anskaffe dig en løvsuger. En løvsuger er et fantastisk stykke el-værktøj, der så let som ingenting suger alle bladene op i en pose. En rigtig handyman bruger ikke tid på at rive blade sammen. Han bruger en løvsuger og sparer en masse tid som han bruge på andre gør-det-selv projekter.

Denne artikel er skrevet af BedreByg.dk

Spørgsmål / kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer til artiklen, skal du være mere end velkommen til at benytte dig af kommentarfeltet herunder. Hvis du ikke er enig med listen over de 5 vigtigste el-værktøjer, må du meget gerne komme med DIT bud på en top 5 – det kan jo være, at vi har overset et meget vigtigt værktøj en gør-det-selv mand ikke kan leve uden.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment