≡ Menu

3 byggeopgaver du kan klare selv

At hyre en håndværker eller professionel fagmand er ikke altid nødvendigt. Mange byggeopgaver kan faktisk klares af dig selv, hvis du læser lidt op på lektien først. Herunder har vi samlet nogle typiske opgaver, der i de fleste tilfælde kan udføres af dig selv. På den måde sparer du en masse penge ved ikke at skulle betale en håndværkerregning.

Maling af væggene

Du behøver bestemt ikke en maler til maling af vægge. Vægge er noget af det mest simple i verden, hvis du spørger mange gør det selv folk. Det kræver blot lidt tålmodighed og noget teknisk snilde (så du ikke maler ved siden af).

 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bør male dine vægge, så gå på internettet. Her finder du en masse guides, der kan hjælpe dig. På Youtube kan du med garanti finde videoguides, der step by step forklarer dig, hvordan du skal male dine vægge.

 

Fugning af vinduerne

Fugning af vinduer kan af mange udføres af dem selv. Der er umiddelbart ikke tale om den mest komplekse opgave i verden. Dog kan der være nogle om tilfælde, der er ekstra svære at fuge. Hvis du erkender, at det bliver en smule svært for dig, så anbefales det at hyre et professionelt firma til opgaven. Så er du også sikker på, at kvaliteten er høj – og fugernes levetid skulle gerne være længere.

 

Ophæng af plakater, hylder m.m.

Hvis du har en god boremaskine med de rette bor, så kan du lynhurtigt få boret huller og sat nogle ting op. Det her er en opgave, der bestemt ikke behøver at blive udført af en professionel. Det kræver blot, at du har det rette udstyr – og så er det faktisk lige til. Hvis du er på jagt efter en boremaskine, så tjek vores anbefalinger her.

 

Nedrivning af væg

Skal en væg rives ned? Find en stor hammer, noget plastic og lidt vand. Mere behøver du ikke for at fuldføre opgaven med succes. Hammeren skal du selvfølgelig bruge til at slå væggen ned med. Plastic skal du bruge til afdækning, så du ikke får støv og sten rundt i hele huset. Vandet skal med jævne mellemrum sprøjtes på væggen, så det ikke støver alt for meget.

 

Til sidst er der bare at sige god arbejdslyst!

 

 

 

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment